Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

garázskapu

Paneljeink szendvics szerkezetűek, 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből állnak. Az alkalmazott poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat, hogy életre szóló minőségüket mindenki zavartalanul élvezhesse.

Hőszigetelés

szempontjából fontos megjegyezni, hogy a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0,5 W/m2K.

A légzárás

a poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhető. Kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak, továbbá elzárja a nedvesség útját is.

Felület

kezelési eljárás, hogy a habot közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, arany-tölgy, mahagóni és dió színeken kívül, egyéni színek is választhatóak a RAL, színskála teljes palettájából.

Bármely

RAL színre lefestjük kapuját, amelyet az erre a célra gyártott színkártyák tartalmaznak. Ilyen esetben az alapértelmezett 1-3 hetes gyártási idő megnövekedhet. Erről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Aranytölgy garázskapu
Aranytölgy garázskapu, faerezetes, szélesbordás
Dió garázskapu
Dió garázskapu, faerezetes, szélesbordás
Mahagóni garázskapu
Mahagóni garázskapu, faerezetes, szélesbordás
Antracit garázskapu
Antracit garázskapu, sima felületű, szélesbordás

A legjobb

festési felülettel azok a panelek bírnak, amelyeknek felszíne nem teljesen sima, pl.: faeres, vagy bőrös, így a kisebb karcolásokat elrejtik ezek az egyenetlenségek.

Gyártástechnikai

szempont is, hogy kapuját milyen panelméretekből állítjuk össze. Az egyedi méretezés lehetőségének el-éréséhez rendelkezünk kétfajta panel magassággal, így forgalmazunk 500mm és 610mm magas paneleket. Ezzel a két mérettel lefedjük a kivitelezhetőség lehetőségét, egyes esetekben visszavágva a legfelső panel magasságából.

Mozgatási lehetőségek

Többéves tapasztalatunk során kezdtük el forgalmazni a portugál gyártású Motorline Professional motorokat, amely mind külső, mind belső tulajdonságaiban felülemelkedik a hasonló kategóriában lévő konkurens motorokon, kivéve annak alacsony árát, amelynek köszönhetően méltán van helye a garázskapu tartozékok piacán.

Kioldó zár

Amennyiben motorizált kaput választ, és helyiségének nincs másik bejárata, csupán a garázsajtó, mindenképp szüksége lesz ún. zsákgarázs kioldó szerkezetre, amellyel áramszünet vagy távadó elvesztés esetén gond nélkül be tud jutni garázsába, az erre a célra kialakított speciális zár segítségével.

Kireteszelő

Megeshet, hogy az áramszünet a garázsban ér minket. Ilyen esetben a motoron található kireteszelő meghúzásával motorunk kioldja meghajtását, és kapunkat kézzel is nyithatjuk.

Fali nyomógomb, wifi és GSM nyitó, ujjlenyomat olvasó

Kapuját nem csupán távadókkal, hanem fali nyomógombbal,  fali kulcsos nyitóval, wifi és GSM nyitóval valamint akár ujjlenyomat olvasóval is elláthatja, lefedve a lehetőségek széles skáláját a felhasználói igényeknek megfelelően.

Kiegészítők

Bevilágítók

Miért alkalmazza a bevilágító beépíttetését? Elsődleges szempont egyben előnye is, ez pedig az energiatakarékosság. Mivel ablakaink mérete csupán 510mmx330mm – amelyből egy kapuba több is kérhető -, így ezek hőáteresztési tényezője is nagyban hasonlít a szendvicspaneléhoz. Leegyszerűsítve, Ön hő veszteség nélkül engedheti be a fényt garázsába, megspórolva ezzel a világítás költségét a nappali órákban. Másodlagos szempont, hogy a szemmagasságba helyezett bevilágítóval Ön figyelemmel kísérheti a kapu túloldalán lévő környezetet annak nyitása nélkül.

A kapuba épített kisajtó

Személybejáróink beszerelésének lehetőségével Önnek nem szükséges naponta több alkalommal felnyitni garázskapuját, ugyanis ezek a szerkezetek a kapu paneljainak síkjába kerülnek beépítésre. Biztonsági okokból kifelé nyíló, balos, vagy jobbos változatban kaphatóak. Szintén rendelhet kiegészítőként bevilágítót illetve alacsony, vagy magasabb küszöbállást. Az Ön kapujának tökéletes működésére,’ kollégáink a kapubeépítés során személyesen gondoskodnak és a lemodellezés során több kapupozícióban is megtörténik az ellenőrzés. Küszöbméretek: Normál 17,5cm Alacsony: 2,5 cm

Az igazán elfoglalt kapuk edzője


Úgy gondolja, hogy kapuját többször fogja használni az átlagosnál? Teremgarázs, vagy társasház lenne a felhasználás területe? Önnek találták ki az emelt rugóciklust, amely az alapértelmezett nyitásszámokat megtöbbszörözi, elérve azt, hogy kapuja egész nap mozgásban lehet, mégsem kell tartania idő előtti rugótöréstől. Fontos megjegyezni, hogy a többszöri nyitásnál nem csupán a rugó, hanem a motor kiválasztása is ugyanolyan fontos szempont.

Garázskapu ár

Minden kapu és minden beszerelési hely más és más, ezért árajánlatért kérem küldjön pár képet a kapunyílásról belülről nézve az info@paku.hu email címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36202857722 telefonszámon.

Az oldal tetejére