Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.259 Ft
Menny.:db
Akácfából készült tálalódeszka, méretei 400 x 300 x 20 mm, rovátkolt felülettel, amely megakadályozza, hogy a vágólé a konyhapultra csöpögjön, antibakteriális , magas nedvességállósággal rendelkezik, kíméletes a kések pengéihez.
Gyártó: G21
Nem értékelt
Elérhetőség: 50 db raktáron
Várható szállítás: 2025. június 19.
Szállítási díj: 2.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Minden igazi szakács tudja, hogy egy jó minőségű tálalódeszka elengedhetetlen. Bár léteznek műanyag, üveg vagy kerámia vágó- és tálalódeszkák, az igazán jó tálalódeszka legjobb anyaga a fa.

Fő előnyök

  • Minőségi tálalódeszka akácfából
  • Praktikus vájat megakadályozza a szaft kifolyását a tálalt ételekből
  • A fa antibakteriális tulajdonságai
  • Természetes anyag, amely kíméli a kések élét
  • Védő olajréteg megakadályozza a fa kiszáradását
  • Nedvességgel és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás

Akácfa – ideális választás vágódeszkához

Az akácfából készült deszkák nagy keménységgel és hosszú élettartammal rendelkeznek. Természetes nedvességállóságuk révén különösen alkalmasak konyhai használatra. Emellett kíméletesek a kések éléhez, és gyakori használat mellett sem tompítják azokat.

Ügyes segédeszköz tálaláshoz

Az akácfa természetes antibakteriális tulajdonságokkal bír, amelyek hozzájárulnak az élelmiszerek higiénikus feldolgozásához. A tálalódeszka nemcsak a mindennapi használatra alkalmas, hanem ünnepi alkalmakra is kiváló. A fa vonzó erezetének és praktikus méretének köszönhetően ideális serpenyőből, grillről vagy sütőből származó forró ételek felszolgálására is. Tálalhat rajta grillezett vagy füstölt húsokat, felszeletelt zöldségeket és egyéb finomságokat.

Hús akácfa tálalódeszkán G21

G21 tálalódeszka vájata

A G21 tálalódeszka peremén egy praktikus vájat található, amely megakadályozza a folyadékok és szaft kifolyását a tálalt vagy szeletelt ételekből. Így az étkezőasztal vagy a konyhapult tiszta marad.

Az akácfa deszka ápolása

Ahhoz, hogy az akácfából készült deszka megőrizze tulajdonságait, alapvető ápolást igényel. Ne mossa mosogatógépben, és kerülje az agresszív tisztítószereket. Használat után elég vízzel leöblíteni és megszárítani. A deszka védő olajréteggel van kezelve, amelyet időnként fel kell újítani. Az ásványi vagy ehető növényi olajjal történő rendszeres bekenés minden oldalról megakadályozza a fa kiszáradását. A beszívódás után a deszka másnapra újra használható.

TIPP: Véres hús szeletelése előtt nedvesítse meg a deszkát – így a vér és a nedvek kevésbé szívódnak be a fába.

Műszaki adatok

  • Anyag: akácfa
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 400 x 20 x 300 mm
  • Súly: 1,1 kg

Anyag Fa szín
Méretek sz x ma x mé (cm) 40 x 2 x 30
Súly (kg) 11

Tálalódeszka G21 akác 400 x 300 x 20 mm

7.259 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Minden igazi szakács tudja, hogy egy jó minőségű tálalódeszka elengedhetetlen. Bár léteznek műanyag, üveg vagy kerámia vágó- és tálalódeszkák, az igazán jó tálalódeszka legjobb anyaga a fa.

Fő előnyök

  • Minőségi tálalódeszka akácfából
  • Praktikus vájat megakadályozza a szaft kifolyását a tálalt ételekből
  • A fa antibakteriális tulajdonságai
  • Természetes anyag, amely kíméli a kések élét
  • Védő olajréteg megakadályozza a fa kiszáradását
  • Nedvességgel és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás

Akácfa – ideális választás vágódeszkához

Az akácfából készült deszkák nagy keménységgel és hosszú élettartammal rendelkeznek. Természetes nedvességállóságuk révén különösen alkalmasak konyhai használatra. Emellett kíméletesek a kések éléhez, és gyakori használat mellett sem tompítják azokat.

Ügyes segédeszköz tálaláshoz

Az akácfa természetes antibakteriális tulajdonságokkal bír, amelyek hozzájárulnak az élelmiszerek higiénikus feldolgozásához. A tálalódeszka nemcsak a mindennapi használatra alkalmas, hanem ünnepi alkalmakra is kiváló. A fa vonzó erezetének és praktikus méretének köszönhetően ideális serpenyőből, grillről vagy sütőből származó forró ételek felszolgálására is. Tálalhat rajta grillezett vagy füstölt húsokat, felszeletelt zöldségeket és egyéb finomságokat.

Hús akácfa tálalódeszkán G21

G21 tálalódeszka vájata

A G21 tálalódeszka peremén egy praktikus vájat található, amely megakadályozza a folyadékok és szaft kifolyását a tálalt vagy szeletelt ételekből. Így az étkezőasztal vagy a konyhapult tiszta marad.

Az akácfa deszka ápolása

Ahhoz, hogy az akácfából készült deszka megőrizze tulajdonságait, alapvető ápolást igényel. Ne mossa mosogatógépben, és kerülje az agresszív tisztítószereket. Használat után elég vízzel leöblíteni és megszárítani. A deszka védő olajréteggel van kezelve, amelyet időnként fel kell újítani. Az ásványi vagy ehető növényi olajjal történő rendszeres bekenés minden oldalról megakadályozza a fa kiszáradását. A beszívódás után a deszka másnapra újra használható.

TIPP: Véres hús szeletelése előtt nedvesítse meg a deszkát – így a vér és a nedvek kevésbé szívódnak be a fába.

Műszaki adatok

  • Anyag: akácfa
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 400 x 20 x 300 mm
  • Súly: 1,1 kg

Paraméterek

Anyag Fa szín
Méretek sz x ma x mé (cm) 40 x 2 x 30
Súly (kg) 11
Az oldal tetejére