Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapumotorok telepítése

Kapumotorok telepítése

Miért válasszon minket a kapumotorok és egyéb eszközök telepítéséhez?

Professzionális telepítési szolgáltatások országszerte

Nálunk nem csak kiváló minőségű kapumotorokat és egyéb automatizálással kapcsolatos eszközöket vásárolhat, hanem a telepítést is ránk bízhatja. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogyan zajlik a telepítési folyamat, és miért érdemes minket választani.

1. Személyes konzultáció és felmérés

Mielőtt elkezdenénk a telepítést, szakértőink személyesen konzultálnak Önnel, hogy pontosan megismerjük az igényeit és a helyszíni adottságokat. Ezután részletes felmérést végzünk a helyszínen, hogy minden szükséges információ rendelkezésre álljon a zökkenőmentes telepítéshez. Bizonyos esetekben a fényképes és / vagy videós felmérés is célravezető lehet.

2. Egyedi igények figyelembevétele

Az Ön egyedi igényei alapján állítjuk össze a legmegfelelőbb motorszettet és kiegészítőket. Legyen szó akár speciális kaputípusról vagy különleges funkciókról, rugalmasan alkalmazkodunk a kívánságaihoz.

3. Szakszerű és gyors telepítés

Szakértő csapatunk a legmagasabb színvonalon, gyorsan és hatékonyan végzi el a telepítést. Az előzetes felmérésnek köszönhetően a telepítési folyamat zökkenőmentesen zajlik, minimálisra csökkentve az esetleges fennakadásokat. A telepítés során a legmodernebb eszközöket és technikákat alkalmazzuk, hogy a végeredmény tartós és megbízható legyen.

4. Országszerte elérhető szolgáltatás

Bárhol is legyen az országban, mi elvégezzük a telepítést. Legyen szó városi környezetről vagy vidéki helyszínről, szakértő csapatunk mindenhová eljut, hogy Önnek a lehető legkényelmesebb legyen a folyamat.

5. Garancia és utógondozás

Nem csak a telepítés minőségére, hanem a hosszú távú elégedettségére is nagy hangsúlyt fektetünk. A telepítést követően részletes tájékoztatást nyújtunk az eszközök használatáról és karbantartásáról. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, házon belül intézzük a garancia ügyintézést, így Önnek nem kell más cégekkel kapcsolatba lépnie. Az általunk végzett telepítésekre egyedülállóan 10 év garanciát biztosítunk.

6. Felszerelés két héten belül

Az Ön kényelme érdekében a megvásárolt termékeket rendszerint 2 héten belül felszereljük. Gyors és hatékony munkavégzésünk biztosítja, hogy minél hamarabb élvezhesse új kapumotorját vagy egyéb eszközeit.

7. Hogyan kérhet árajánlatot?

Amennyiben szeretne élni telepítési szolgáltatásunkkal, kérjen árajánlatot az info@paku.hu email címen.
Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy részletesen egyeztessenek az igényekről és a telepítés menetéről.
Ha bármilyen felmerülő kérdése van, állunk rendelkezésére a +3620 285 77 22 számon.
(munkanapokon 8-17 óra között)

Tekintse meg a legérdekesebb telepítéseinkről készült videóinkat!

Válasszon minket, és élvezze a professzionális telepítés előnyeit!

Az oldal tetejére