Vélemények
Leírás
Minden tapasztalt szakács tudja, hogy a hús megfelelő feldarabolása az étel elkészítésének alapja. Ehhez éles késre vagy bárdra, valamint egy minőségi húsdaraboló tőkére van szükség, amely tartós fából készül. És pontosan ilyen az akácfa.
Fő előnyök
- Minőségi húsdaraboló tőke akácfából
- Magas ellenállás a mechanikai sérülésekkel és a nedvességgel szemben
- Természetes antibakteriális felület
- Kíméli a kések és bárdok élét
- Védő olajréteg megakadályozza a fa kiszáradását
G21 tőke akácfából – tökéletes húsdaraboláshoz
Az akácfa ideális választás konyhai eszközök gyártásához. Nedvességgel és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállása miatt kiválóan alkalmas mindennapi húsdaraboláshoz és klopfoláshoz. A fa kíméletes a késekhez és bárdokhoz, gyakori használat esetén sem tompítja azokat.
Miért éppen akác tőke?
Az akác természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárul az élelmiszerek higiénikus feldolgozásához. Az érdekes faerezet miatt jól mutat tálalásnál vagy ételkínáláskor is.

Hogyan gondoskodjunk a fa húsdaraboló tőkéről
Annak érdekében, hogy a tőke megőrizze kiváló tulajdonságait, ne tisztítsa mosogatógépben, és ne használjon agresszív tisztítószereket. Használat után elegendő meleg vízzel leöblíteni és megszárítani. Időnként , amely megakadályozza a fa kiszáradását. Használjon ásványi vagy ehető növényi olajat, kenje be vele az egész felületet, és hagyja beszívódni másnapig.
Műszaki adatok
- Anyag: akácfa
- Méretek (Sz x Ma x Mé): 520 × 40 × 390 mm
- Súly: 4,5 kg
Paraméterek
Anyag | Fa szín |
Méretek sz x ma x mé (cm) | 52 x 4 x 39 |
Súly (kg) | 5,3 |