Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
22.099 Ft
Menny.:db
520 x 390 x 40 mm-es akácfából készült húsvágó tömb, ideális hús vágásához és dagasztásához. Ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, kíméletes a kések pengéihez.
Gyártó: G21
Nem értékelt
Elérhetőség: 50 db raktáron
Várható szállítás: 2025. június 19.
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Minden tapasztalt szakács tudja, hogy a hús megfelelő feldarabolása az étel elkészítésének alapja. Ehhez éles késre vagy bárdra, valamint egy minőségi húsdaraboló tőkére van szükség, amely tartós fából készül. És pontosan ilyen az akácfa.

Fő előnyök

  • Minőségi húsdaraboló tőke akácfából
  • Magas ellenállás a mechanikai sérülésekkel és a nedvességgel szemben
  • Természetes antibakteriális felület
  • Kíméli a kések és bárdok élét
  • Védő olajréteg megakadályozza a fa kiszáradását

G21 tőke akácfából – tökéletes húsdaraboláshoz

Az akácfa ideális választás konyhai eszközök gyártásához. Nedvességgel és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállása miatt kiválóan alkalmas mindennapi húsdaraboláshoz és klopfoláshoz. A fa kíméletes a késekhez és bárdokhoz, gyakori használat esetén sem tompítja azokat.

Miért éppen akác tőke?

Az akác természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárul az élelmiszerek higiénikus feldolgozásához. Az érdekes faerezet miatt jól mutat tálalásnál vagy ételkínáláskor is.

Steak az akácfa húsdaraboló tőkén G21

Hogyan gondoskodjunk a fa húsdaraboló tőkéről

Annak érdekében, hogy a tőke megőrizze kiváló tulajdonságait, ne tisztítsa mosogatógépben, és ne használjon agresszív tisztítószereket. Használat után elegendő meleg vízzel leöblíteni és megszárítani. Időnként , amely megakadályozza a fa kiszáradását. Használjon ásványi vagy ehető növényi olajat, kenje be vele az egész felületet, és hagyja beszívódni másnapig.

Műszaki adatok

  • Anyag: akácfa
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 520 × 40 × 390 mm
  • Súly: 4,5 kg

Anyag Fa szín
Méretek sz x ma x mé (cm) 52 x 4 x 39
Súly (kg) 5,3

Húsblokk G21 akác 520 x 390 x 40 mm

22.099 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Minden tapasztalt szakács tudja, hogy a hús megfelelő feldarabolása az étel elkészítésének alapja. Ehhez éles késre vagy bárdra, valamint egy minőségi húsdaraboló tőkére van szükség, amely tartós fából készül. És pontosan ilyen az akácfa.

Fő előnyök

  • Minőségi húsdaraboló tőke akácfából
  • Magas ellenállás a mechanikai sérülésekkel és a nedvességgel szemben
  • Természetes antibakteriális felület
  • Kíméli a kések és bárdok élét
  • Védő olajréteg megakadályozza a fa kiszáradását

G21 tőke akácfából – tökéletes húsdaraboláshoz

Az akácfa ideális választás konyhai eszközök gyártásához. Nedvességgel és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállása miatt kiválóan alkalmas mindennapi húsdaraboláshoz és klopfoláshoz. A fa kíméletes a késekhez és bárdokhoz, gyakori használat esetén sem tompítja azokat.

Miért éppen akác tőke?

Az akác természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárul az élelmiszerek higiénikus feldolgozásához. Az érdekes faerezet miatt jól mutat tálalásnál vagy ételkínáláskor is.

Steak az akácfa húsdaraboló tőkén G21

Hogyan gondoskodjunk a fa húsdaraboló tőkéről

Annak érdekében, hogy a tőke megőrizze kiváló tulajdonságait, ne tisztítsa mosogatógépben, és ne használjon agresszív tisztítószereket. Használat után elegendő meleg vízzel leöblíteni és megszárítani. Időnként , amely megakadályozza a fa kiszáradását. Használjon ásványi vagy ehető növényi olajat, kenje be vele az egész felületet, és hagyja beszívódni másnapig.

Műszaki adatok

  • Anyag: akácfa
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 520 × 40 × 390 mm
  • Súly: 4,5 kg

Paraméterek

Anyag Fa szín
Méretek sz x ma x mé (cm) 52 x 4 x 39
Súly (kg) 5,3
Az oldal tetejére